PR & MARKETING

Blog

Dobrý marketing vám pomůže posunout dál vaši firmu, služby a produkty, do kterých dáváte své úsilí a srdce. Jsme marketingoví profesionálové a rádi vám v tom pomůžeme. V našem blogu můžete načerpat dávku tipů, rad a nápadů pro váš marketing.

SVĚŘTE SVÉ STAROSTI NAŠEMU TEAMU

Proč KEY ADVANTAGE

Jako firma KEY ADVANTAGE čerpáme z našich mnohaletých zkušeností na trhu marketingu. Zároveň přinášíme nový náboj a předkládáme jasný cíl. Především si uvědomujeme sebe sama a našich klíčových výhod.

Nechceme být jen marketingová firma, která dodává služby. Chceme být vaším plnohodnotným parťákem. Chceme být váš KEY ADVANTAGE na trhu.

Filosofie naší firmy vychází ze tří pilířů, na kterých stavíme:

Klienti

Spolupracujeme s klienty, kteří jsou jedničkou ve svém oboru a leadery v evropském měřítku. Mají vlastní klíčové výhody, které umíme rozpoznat, uchopit a dále rozvíjet.

My

Chceme být klíčovou výhodou pro své klienty tak, aby z naší spolupráce těžili. Chceme, aby se díky naší spolupráci posouvali ve svém oboru stále dál a stoupali výš, a to po našem boku.

Každý z nás

Každý v našem týmu má svou vlastní klíčovou výhodu, která mu umožňuje být jedničkou v tom, co dělá. Zdeněk umí skvěle komunikovat s klienty, Peeet pro ně vykouzlí výbornou grafiku a Kristýna vás nadchne svou kreativou.